Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ;











Ήξερα ότι αν έβγαινε πρωθυπουργός ο Αντώνης, θα έπρεπε να κάνω υπερωρίες, αλλά με το 40% των Ελλήνων κάτω από τα όρια της μέσης αντίληψης, οι πιθανότητες δεν ήταν ποτέ με το μέρος μου.

Αντώνη, οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι μοναδικός στο είδος σου. Είσαι ο πρώτος πρωθυπουργός παγκοσμίως, που νοσεί μεγαλύτερο διάστημα από ότι κυβερνά. Αλλά για όνομα του Θεού ρε παλικάρι μου, μιλάμε για Σύνοδο κορυφής, όχι για γάμο στα Καλάβρυτα. Μη φοβάσαι, πήγαινε.
Σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα. Ήταν σαφές σε όλους μας, πλην του 40% των καθυστερημένων της χώρας, πως δεν είχες ποτέ σκοπό να κυβερνήσεις, ο στόχος σου ήταν σαφής και ξεκάθαρος. Ήθελες απλά να γίνεις πρωθυπουργός, γιατί το είχε κάνει τάμα η γιαγιά σου η Δέλτα. Δεν ξέρω γιατί σε ζαλίζουν τώρα όλοι αυτοί οι κακοί κύριοι...
Καλή επιλογή ο Ράπανος δε λέω. Ένας άνθρωπος που τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως ετοιμοθάνατο, την ώρα που γιατροί του δίνουν εξιτήριο, σε μια ετοιμοθάνατη χώρα, είναι όσο να πεις ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε ΜΜΕ, τόσο πειστικό σενάριο μόνο εσείς και ο Παπακαλιάτης (για όσους δε θυμούνται ο Παπακαλιάτης είναι ένας νεαρός σκηνοθέτης/σεναριογράφος/ηθοποιός που έχει γυρίσει 5 φορές την ίδια ακριβώς σειρά). Πάει κι αυτός.
Αποφασίσατε λοιπόν να στείλετε τον Κάρολο. Ρε σεις, είστε καθόλου με τα καλά σας; Θα πάθει υπερκόπωση ο παππούς, θα ζητήσει τα ρέστα και θα έχει και δίκιο. Όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι της Δημοκρατίες, το μόνο που κάνανε, είναι μια τηλεοπτική εμφάνιση με μια χειραψία και μια εξυπνάδα το μήνα. Αυτόν τον έχετε γ@μήσει. Να εκλογές, να συγκυβερνήσεις, να υπηρεσιακοί, να πάλι εκλογές. Για το Θεό, 70 χρονών είναι και υποτίθεται ότι παραιτήθηκε και από το ευτελές ποσό των σχεδόν 300.000 ευρώ που ήταν ο ετήσιος μισθός του. Τι να σας πω το κρίμα στο λαιμό σας.
Μια χαρά πάντως, ευτυχώς που υπερίσχυσε η βλακεία και η τρομοκρατία των ΜΜΕ και δε βγήκε ο Τσίπρας. Όσο να πεις, αυτή η συγκυβέρνηση όλων των λαμόγιων του παρελθόντος, σου εμπνέει μια σιγουριά, μια αυτοπεποίθηση, ένα ευρώ. Έχετε μήπως ένα ευρώ;

Πηγή: RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου